FLAŞ HABER

Kazanmak hakkımızdı!

22 Ekim 2015 Perşembe 23:06

Dusan Ivkovic, THY Avrupa Ligi'nde İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını 89-73 yendikleri maçta, kazanmayı hak ettiklerini ve aldıkları farklı galibiyetle kalitelerini ortaya koyduklarını söyledi.

Kazanmak hakkımızdı!
 Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen  basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ivkovic, birbirinden çok farklı iki  yarının oynandığı bir maç yaptıklarını belirterek, "Özellikle, ikinci yarı Avrupa  Ligi'ne yakışacak düzeyde mücadelenin ortaya koyulduğu bir maç oldu. Kazanmayı  hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi. 
 
EA7 Emporio Armani'nin maça son derece konsantre başladığını anlatan  tecrübeli başantrenör, "Bizim savunma performansımız da Avrupa Ligi düzeyinde  değildi. Bu performansa rağmen ilk yarıyı önde tamamladık. İkinci yarıya ise daha  konsantre bir şekilde çıktık. Savunma performansımız da ilk yarıya göre çok daha  iyi olduğu için maçı farklı kazanmayı başardık. 16 sayılık fark takımımızın  kalitesini ortaya koydu" şeklinde konuştu. 
 
Ivkovic, Spor Toto Basketbol Ligi'nde 25 Ekim Pazar günü Banvit'le  zorlu bir maç yapacaklarını da hatırlatarak, bir an önce bu karşılaşmanın  hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi. 

Yorum Gönder