FLAŞ HABER

Federasyon Başbakan'a Şikayet Edildi!

08 Ekim 2013 Salı 18:39

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kulübü Tekvando Genel Koordinatörü Mustafa Gürsoy, Tekvando Federasyonu'nda yaşanan rüşvet ve taciz iddialarını önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ardından savcılığa şikayet etti.

Federasyon Başbakan'a Şikayet Edildi!
 Ankara Büyükşehir Belediyesi Kulübü Tekvando Genel Koordinatörü Mustafa Gürsoy ve beraberindeki Antrenör ve sporcularla birlikte Ankara Adalet sarayı önüne gelerek Cumhuriyet Savcılığına şikayetleri öncesi yaptığı açıklamada Gürsoy, ''Sayın Başbakanımıza konuyu izah ettik. Başbakanımız bu konu ile kendisinin ilgileneceğini bize söyledi. Bizi özel kalemine yönlendirdi. Biz elimizdeki tüm bilgileri kendisine göndereceğiz'' dedi.
''DİLEKÇELERİNİZİ GERİ ÇEKİN BİZ CEZALARINIZI KALDIRALIM''

Gürsoy, şimdi de savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz. Federasyon Bizleri bu yaşanan olaylardan dolayı, Avrupa ve Dünya şampiyonasına sokmamaya çalışıyor. Bize susun, şikayetlerinizi geri çekin, biz sizin cezalarınızı kaldıralım. Bize şunu demeye çalışıyorlar. Biz hırsızlık yaptık, biz sizin paralarınızı gaspettik, sizin alınterinizi çaldık, siz bizden özür dileyin cezalarınızı kaldıralım diyorlar. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizler kimseye diklenmeden hakkımız karşısında dik duruyoruz'' diye konuştu.

''HEMŞEHRİSİNE GÜVENİP HAKKIMIZI GASPEDİYORLAR''

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Gürsoy, ''Bakanın yalanlaması ile ilgili olarak, bizlerden sorumlu bakanımızın haklarımızın gasp edilmesine ses çıkarmayacağına ben inanmıyorum. Rüşvet ve Taciz olayları ile ilgili olarak bütün dilekcelerimizi önce Tahkim kurulu başkanımıza verdik. Şimdide adliyeye gelerek suç duyurusunda bulunuyoruz. Bayan sporcularımızın isimlerini açıklamak istemiyoruz. Şuanda bu sporcular aktif sporcular ve bayan oldukları için isimlerini açıklamıyoruz. Bizlere yalancı diyen birisi varsa, kim olursa olsun, mevkisi, makamı ne olursa olsun, kim hemşerisine güvenip bizim hakkımızı gaspedip ve hala bizlere yüzsüz yüzsüz konuşabiliyorsa o zaman gelecek adliyedeki dilekçeleri kontrol edecek. Gidecek teftiş kurulundaki dilekçelerimizi kontrol edecek. Acaba bizmiyiz yalancı yoksa, bizim gibi sporcuların hakkını gasp eden federasyonmudur yalancı? bunu çok kısa zamanda devlet büyüklerimizin konuya açıklık getireceğine inanıyoruz'' ifadesini kullandı.

Yorum Gönder