FLAŞ HABER

Maradona hastaneye kaldırıldı

03 Kasım 2020 Salı 20:55

Diego Armando Maradona hastaneye kaldırıldı.. Arjantinli yaşayan efsane Diego Armando Maradona, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Efsane ismin doktoru Luque, "Sağlık kontrolleri sonrası nasıl bir tedavi izleyeceğimize bakacağız. Acil bir durum yok" dedi.

Maradona hastaneye kaldırıldı
Arjantinli yaşayan efsane Diego Armando Maradona, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı… Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına basan Diego Armando Maradona’nın moralinin çok bozuk olduğu ve mide ağrısı şikayeti olduğu belirtiliyor.

La Plata’daki Platense Tıp Enstitüsü’ne kaldırılan Maradona’nın acil bir durumunun bulunmadığı, hastaneye kaldırılma sebebinin de corona virüsü olmadığı belirtildi.

Bilindiği üzere Maradona, corona virüsü şüphesi olan bir kişiyle temas ettiği gerekçesiyle geçtiğimiz hafta karantinaya alınmıştı.

“İŞTAHI VE ENERJİSİ YOK”
La Plata kentindeki özel bir hastaneye yatırılan Maradona’nın doktoru Leopoldo Luque, efsanenin durumu için “Bir haftadır morali çok bozuk. İştahı ve enerjisi yok. Sağlık kontrolleri sonrası nasıl bir tedavi izleyeceğimize bakacağız. Acil bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Arjantin basını Maradona’da corona virüsü şüphesinin olmadığını sayfalarına taşırken Maradona’nın özel hayatında zor günler geçirdiği kaydedildi. En büyük hedefinin tüm çocuklarını bir araya getirerek yaşamak olduğu ifade edilirken kız kardeşinin kocasının ağustosta hayatını kaybetmesinin de sağlık probleminde etkili olabileceği belirtiliyor.

Öte yandan Maradona’nın bir dizinde problem yaşadığı ve yürümekte zorlandığı belirtilmişti. Diego Armando Maradona, 2019’un Eylül ayından bu yana Arjantin’in Gimnasia La Plata’nın teknik direktörlüğünü yapıyor.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder