FLAŞ HABER

Schumacher'e servet döktüler

12 Şubat 2016 Cuma 14:36

Schumacher'e servet döktüler.. Haftalık tedavi masrafı 191 bin euro olan Michael Schumacher için yıllık 10 milyon euro harcandığı, şu ana dek toplam masrafın 25 milyon euro olduğu ortaya çıktı.

Schumacher'e servet döktüler
Michael Schumacher'in tedavi masrafının boyutları ortaya çıktı. Geçirdiği kayak kazasının ardından normal hayata dönemeyen ve halen rehabilitasyon süreci geçiren bitkisel hayattaki eski Formula 1 pilotu için adeta bir servet harcandığı bildirildi.
Buna göre efsane pilotun yıllık tedavi masrafının 10 milyon euro olduğu belirtildi. Schumacher'in rehabilitasyon için harcanan para tam olarak aylık 191 bin euro olarak verilirken, bunun da yıllık yaklaşık miktarının 10 milyon euro dolayında olduğuna dikkat çekildi. Bakım ve tedavi masrafının her geçen gün yükseldiği, şu ana dek toplamda yaklaşık 25 milyon euroluk bir masraf gerçekleştiğinin altı çizildi.  
Alman pilotun tedavi sürecinde 15 sağlık uzmanının görev aldığı belirtildi. Durumunun stabil olduğu belirtilen Schumacher'in hareketsiz olduğu ve konuşamadığı belirtildi. Günlük tedavi sürecinin, kendisinin yaşamsal işaretlerini incelemek, temizliğini yaparak mikrop kapmasını engellemek üzerine kurulu olduğu ifade edildi.
Aralık 2013'te geçirdiği kazanın ardından beyninde bir çok yara oluşan Michael Schumacher için geçtiğimiz hafta bir açıklama yapan eski Ferrari başkanı Luca di Montezomolo umutsuz ifadeler kullanmıştı. (Skorer)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder