FLAŞ HABER

Gaziantepspor-Galatasaray Notlari

26 Ocak 2014 Pazar 19:43

  2 TAKIMIN TARAFTARINDAN DESTEK Kamil Ocak Stadı'nı dolduran kırmızı siyahlı taraftarlar takımlarına destek verdiler. Kale arkasında kendilerine ayrılan bölüme giren sarı kırmızılı taraftarlar da takımlarını yalnız...

Gaziantepspor-Galatasaray Notlari
 
2 TAKIMIN TARAFTARINDAN DESTEK
Kamil Ocak Stadı'nı dolduran kırmızı siyahlı taraftarlar takımlarına destek verdiler. Kale arkasında kendilerine ayrılan bölüme giren sarı kırmızılı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadılar. Gaziantep'in yanı sıra İstanbul ve çevre illerden gelen Galatasaray taraftarlar da takımlarını maç boyunca desteklediler.
56'NCI KARŞILAŞMA
Gaziantepspor ile Galatasaray, lig tarihinde 56'ncı defa karşı karşıya gelydi. Bugüne kadar 55 kez karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Galatasaray 32, Gaziantepspor 10 kez sahadan galip ayrıldı. Oynanan 13 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray rakibine karşı gollerde de 91-42 üstün bulunuyor. Ligin ilk maçında Galatasaray, Gaziantepspor maçından 2-1 galip ayrıldı.
KIRMIZI KART GÖREN BURAK YOK
Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Gaziantepspor deplasmanına takımın önemli gol ayağı Burak Yılmaz'dan yoksun çıktı. Sarı kırmızılı takımda lisansları henüz çıkartılmayan yeni transferler Alex Telles ve İzet Hajrovic ile sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Gökhan Zan'ın yanı sıra Albert Riera Gaziantep'e getirilmedi.
SALİH VE UMUT KADRODA
Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Armindo Bruma ve Aydın Yılmaz da sarı kırmızılı takımın kadrosunda yer almadı. Bu arada ara transferde alınan Salih Dursun ve Umut Gündoğan da 22 kişilik kadroda yer aldı.
SERGEN AYRILANLARIN YERİNİ DOLDURMAKTA ZORLANDI
Devre arası kampının bitiminde İstanbul'a giden Sergen Yalçın, yaklaşık 10 gün süren çalışmaların ardından Gaziantepspor'da kalmayı kabul etti. Cuma günü antrenmanlara katılan Sergen Yalçın, takımdan ayrılan futbolcuların yerini doldurmakta zorlandı.
İBRAHİM AKIN'LI KADRO
Sergen Yalçın, maçta kadroda çok fazla değişiklik yapamadı, İbrahim Akın'a ilk onbirde yer verdi.
GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE
Karşılaşma öncesi iki takım taraftarları arasında gerginliklerin yaşanması nedeniyle güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Müsabaka nedeniyle stadyumda 632'si özel güvenlik olmak üzere binin üzerinde polis görev yaptı.
LATİF DOĞAN COŞTURDU
Müsabaka öncesi halk müziği sanatçısı Latif Doğan, kısa süren konseriyle Gaziantepli sporseverleri coşturdu.
GÜVEN TAZELEYEN BAŞKAN KIZIL MAÇI İZLEDİ
Bugün yapılan olağanüstü kongrede güven tazeleyen Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'la birlikte AK Parti ve CHP'li milletvekilleri de maçı izledi.
278 BASIN MENSUBU
Gaziantepspor ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi akredite yaptıran yerel ve ulusal 278 basın mensubu takip etti.  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder