FLAŞ HABER

Evine Tavuk Döner Makinesi Aldı!

13 Kasım 2013 Çarşamba 20:30

Tam bir döner sevdalısı olan Sneijder ve eşi evlerine döner düzeneği satın aldı.

Evine Tavuk Döner Makinesi Aldı!
 Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder en çok  sevdiği yemeğin döner kebap olduğunu açıkladı. Eşi Yolanthe Cabau'nun Hollanda'da çıkardığı yemek kitabı çerçevesinde yemek konusundaki zevklerini dillendiren 29 yaşındaki oyuncu, eşiyle birlikte kariyerini sürekli farklı ülkelerde sürdürdüklerini, her gittikleri yerin mutfağından yeni bir şeyler öğrenerek yemek kültürlerini geliştirdiklerini söyledi.
Sneijder, "Döner kebabın içerdiği zengin protein  kasları güçlendirmesi için çok önemlidir. Utrecht'teyken bile futbol oynadıktan sonra gidip yerdim. Sokakta kebap sandviç şeklinde satılırdı. Son doğum günümde evde kendi dönerimi yapmamı sağlayacak dönen düzenekten satın aldım. Ayrıca eti kesmek için elektrikli bir kesme aletim bile var. Kebap benim günlük eğlencem. Bir mutfak için en iyi hediye. Etimi baharatlayarak, domates, soğan ve yeşil salata ile servis etmeyi seviyorum" dedi.

Program yapacaklar

Öte yandan Yolanthe Cabau'nun çok yakında bir show programı düzenleyeceği bildirildi. Hollanda'nın SBS kanalındaki programda görev alacak güzel aktöre bazı bölümlerde eşi Wesley Sneijder'ın da eşlik edeceği belirtildi.

Yorum Gönder