FLAŞ HABER

Aysal İstedi Terim Olur Verdi

03 Eylül 2013 Salı 23:18

Antalyaspor'un Başkanı olan Gencer, Yekta Kurtuluş ile bağlantıya geçtiklerini ve Fatih hocayla yapılan görüşmelerin de olumlu geçtiğini belirtti.

Aysal İstedi Terim Olur Verdi
 Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer,  "Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile temasa geçtik. Dün akşam  Fatih hocayla yapılan bir görüşmede olumlu cevap çıktı" dedi. 
 
Gencer, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Antaya Tenis  İstisas ve Spor Klübü'nde (ATİK) düzenlediği toplantıya katıldı. Gencer, burada  yaptığı konuşmada, bu sene nokta transferler yaptıklarını ve Milan Baros'un iyi  bir transfer olduğuna değinerek, Semih ve Gekas transferini düşünmediklerini  belirtti. Takıma iyi bir orta saha almayı düşündüklerini dile getiren Gencer,  "Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile temasa geçtik. Dün akşam  Fatih hocayla yapılan bir görüşmede olumlu cevap çıktı. Görüşmelerimiz devam  ediyor. Cuma günü itibariyle transfer gündemimizi kapatmayı düşünüyoruz" diye  konuştu. 

Yorum Gönder