FLAŞ HABER

Beşiktaş rahat kazandı!

05 Kasım 2015 Perşembe 00:22

Beşiktaş Sompo Japan, ULEB Avrupa Kupası E Grubu dördüncü maçında Macaristan'ın Szolnoki Olaj takımını 76-67 yendi.

Beşiktaş rahat kazandı!
 Grupta dördüncü maçlar sonunda Beşiktaş Sompo Japan, 3. galibiyetini  elde etti. Macar temsilcisi ise dördüncü maçından da yenilgiyle ayrıldı. 
 
Karşılaşmaya sert savunmasıyla başlayan Beşiktaş Sompo Japan, ilk 5  dakikayı 11-6 önde geçti. Siyah-beyazlılar Darden ve Murhpy'nin skorer oyunuyla  ilk çeyreği 22-15 üstün tamamladı. 
 
Tempolu geçen ikinci çeyrekte Engin Atsür ve Cenk Akyol'la üst üste 3  sayılık basketler bulan Beşiktaş Sompo Japan, 14. dakika içinde farkı çift  hanelere çıkardı: 33-21. Dış şutlara, boyalı alandan bulduğu sayıları da ekleyen  siyah-beyazlılar, 19. dakikada farkı 15'e kadar çıkardı: 46-31. Devre Beşiktaş  Sompo Japan'un 48-39'luk üstünlüğüyle sona erdi. 
 
 Üçüncü çeyreğe de hızlı başlayan Beşiktaş Sompo Japan, 10-0'lık  seriyle 23. dakikada farkı 19'a çıkardı: 58-39. Bu dakikadan sonra temposu  düşmesine rağmen siyah-beyazlılar, son çeyreğe 13 sayı önde girdi: 63-50. 
 
Karşılıklı basketlerle başlayan final periyodunda dış atışlardan  sayılar bulan siyah-beyazlılar, son 5 dakikaya girilirken 13 sayılık avantajını  korudu: 70-57. "Kara Kartallar" son anlarda üstünlüğünü koruyarak maçtan 76-67  galip ayrıldı. 
 
Karşılaşmanın en skorer ismi Beşiktaş Sompo Japan'da 15 sayı kaydeden  Walters oldu. Konuk ekipte ise Natyazhko ve Vojvodo'nun on dörder sayısı  yenilgiye engel olamadı. 

Yorum Gönder