Daha önceki yıllarda Quaresma, Bobo, Guti, Tello, Carew, Ricardinho ve Ahmed Hassan gibi yıldızlara da yönetim tarafından kendilerine yenisözleşme yapılacağı söylenmiş ancak bu oyuncuların hiçbiriyle yenimukavele yapılmayınca yıldızlarla yollar ayrılmamıştı.
Beşiktaş camiası geçmişte yaşanan bu durumun Fernandes ve Almeida'nın da başına gelmesinden büyük endişe duyuyor. Yönetim bugüne kadar 2 futbolcuyla yeni sözleşme yapacağını zaman zaman dile getirse de henüz net bir adım atmadı. Portekizli futbolcuların takımdaki geleceğiyle ilgili 1ay içinde çok önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.
YENİ SÖZLEŞME YAPILACAK MI?
Beşiktaş'ta Fernandes ve Almeida ile yeni sözleşme yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.2 oyuncu ise net bir açıklama yapmadı.
Yorum Gönder