Galatasaray, teknik direktör Mancini'nin Türkiye'ye ve takıma alışma sürecini kolaylaştırmaya çalışıyor.
NTV Spor'a konuşan başkan Ünal Aysal, bu çerçevede Lutfi Arıboğan'ın özellikle Florya'da sportif şubeler ile daha fazla zaman harcayarak çalışacağını söyledi.
Aysal, "Lutfi Bey icra kurulu başkanı sıfatı ile özellikle Florya ve sportif şubeler ile daha ağırlıklı ve zaman harcayarak çalışacak. Mali ve idari konularda yönetim kendisinin zamanını daha ekonomik kullanması için gerekli teknik ve lojistik ek desteği sağlayarak daha fazla sportif şubelere zaman ayırabilmesini mümkün kılacak" dedi.
Aysal, Bülent Korkmaz'ın sportif direktör olması konusunda ise alınmış bir karar ya da atılmış bir adım olmadığını açıkladı.
Yorum Gönder