FLAŞ HABER

'Çok kötü durumdayız'

14 Mayıs 2015 Perşembe 22:38

Biliç, Akhisar beraberliğinden sonra bu yorumu yaptı:

'Çok kötü durumdayız'
 F.BAHÇE'NİN beraberle kaldığı haftada eline geçen fırsatı elinin tersiyle iten Beşiktaş'ta Biliç şampiyonluk şanslarının azaldığını söyledi: "Bizim için büyük bir hayâl kırıklığı bu sonuç. Kazanacak kadar iyi oynamadık. Baskıyı, gerilimi kaldıramadık golü yedikten sonra. Oyunculara devre arasında sakin kalmalarını söyledim. 
 
AKHİSAR golü attıktan sonra yeteri kadar vaktimiz vardı. Beraberlikten sonra da öne geçmek için yeterli vaktimiz vardı. Öyle bir halimiz vardı ki, sanki golü maçın başında değil de son dakikada yemişiz gibi oynadık. 
 
'BÜTÜN SUÇ BENDE'
 
ŞAMPİYONLUK için şansımız sürüyor ama kabul etmeliyiz ki iyi bir durumda değiliz, hatta çok kötü bir durumda olduğumuzu söyleyebiliriz. Onları yenmemiz lazım ama şu an ipler G.Saray'ın elinde. Motivasyonla ilgili sorunumuz yoktu. 
 
AMA çok ergindik ve bütün sezon oynadığımız futbolu sergileyemedik. Demek ki psikolojik açıdan iyi hazırlanamamışız. Bu da tamamen benim sorumluluğumda olan bir şey, yani suç bende."

Yorum Gönder