Milliyet'in haberine göre; Bu sezon başında Tevez ve Llorente gibi isimlerle bu bölgeye takviye yapan Juve’de bu oyuncular da Drogba ile karşı karşıya geldikleri mücadelede sönük kalınca, Juventus’a bir yıl önce alamadığı Drogba’nın hatırlatması yapıldı. 35 yaşındaki oyuncunun sahanın yıldızı olduğu belirtilirken, ilerleyen yaşına karşın Serie A’nın büyük takımlarında hala rahatça forma giyebileceği ifade edildi.
TARAFTARLAR ÇOK ÜZGÜN
Ülkenin en çok satan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, “İyi bak Juventus, Mancini’nin Drogba’sı var” başlığıyla yayınladığı haberde siyah beyazlıların uzun süreli golcü arayışlarını ve Drogba’ya olan ilgisini hatırlattı.
Çizme’nin yayıncı kuruluşu Sport Mediaset’in muhabiri Gianni Balzarini ise karşılaşmanın ardından yaptığı yorumda takımın hücum bölgesindeki kısırlığına dikkat çekerek, “Juventus, Drogba gibi bir isme ihtiyaç duyuyor” ifadelerini kullandı.
Taraftar forumlarında da oyuncunun performansına övgüler yağdırılırken, Juventus’un Drogba’yı kadrosuna katamamış olmasından kaynaklanan pişmanlık dile getirildi.
Yorum Gönder